نگاهی به زندگی مادران اهل بیت (ع) | «دوازده مادر»
![نگاهی به زندگی مادران اهل بیت (ع) | «دوازده مادر»](/files/fa/news/1402/4/13/4263197_571.jpg)
به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-خبرگزاری بسیج:چرا به عنوان شیعه کمتر به مادران اهل بیت (ع) متوسل میشوید؟ چرا از این زنان بسیار اندک صحبت میکنید؟ آیا از زندگی و شخصیت آنها چیزی میدانید؟ حقیقتاً مردم تا چه حد با شخصیت «سوسن» آشنا هستند؟ این بانوى بزرگوار مادر امام حسن عسکرى (ع) است و در زمانی که فتنه بزرگ برپا شد، نقش مؤثر و مهمی در هدایت شیعیان و دفع بلا داشت.
شیعیان بسیار اندکی این بانوى بزرگوار را مىشناسند و بیخبرند که امام زمان (ع) مادربزرگ خود را بسیار دوست دارد، بنابراین فرصت خوبی است که از «سوسن» درخواست کنید تا واسطهای میان شما و نوهاش بشود، اما تا به حال کسی را دیدهاید که این کار را بکند؟
مهدی خدامیانآرانی برای مدتها چنین سؤالهایی در ذهن خود داشت و احساس میکرد لازم است برای این بخش از تاریخ اسلام اقدامی صورت گیرد و به همین دلیل و با عشق به حضرت محمد (ص) و خاندان او دست به قلم برد و کتاب دوازدهمادر: نگاهی به زندگی مادران اهل بیت (ع) را نوشت.
نویسنده نگارش کتاب حاضر را رسالت خود عنوان میکند چراکه شیعیان اطلاعات اندکی از زندگی این زنان دارند و بر او واجب است تا مردم را آگاه سازد.
کتاب دوازدهمادر با نگاهی به زندگی مادران اهل بیت (ع) نوشته مهدی خدامیان آرانی تلاش میکند شما را با زندگی و شخصیت زنان بزرگ تاریخ اسلام آشنا سازد. این کتاب، نخستین اثری است که به طور تخصصی و جامع به مادران اهل بیت (ع) میپردازد.
اگر به عنوان یک شیعه تمایل دارید اطلاعات بیشتری از زندگی و کرامت اهل بیت (ع) داشته باشید، بهتر است هر چه زودتر با مادران این بزرگواران نیز آشنا شوید و کتاب دوازدهمادر بهترین گزینه برای مطالعه محسوب میشود.
در بخشی از کتاب دوازده مادر میخوانیم:
بانوى من! اى مادرِ پیامبر! آنقدر پاک و طاهر هستى که خدا چنین مقدّر کرد تا تو مادر بهترین پیامبر او شوى! تو در مکه زندگى مىکنى، روزگار جاهلیت است، بتپرستى در شهر مکه رواج دارد، سنتهاى جاهلى در میان مردم به چشم مىخورد، ولى هیچ نشانهاى از بتپرستى و کفر در وجود تو نیست.
تو از نسل ابراهیم (ع) هستى، (تو از خاندان قُریش مىباشى)، خدا به ابراهیم دستور داد همسرش هاجر را همراه با «اسماعیل» به مکه آورد تا کعبه بار دیگر رونق بگیرد. ابراهیم به سوى فلسطین بازگشت، اما همسرش (هاجر) و فرزندش (اسماعیل) در کنار کعبه ماندند و کمکم مکه رونق گرفت و در آنجا شهرى بنا شد. اسماعیل در همان جا ازدواج کرد و نسل او در مکه باقى ماند. اکنون تو دخترى پاک هستى که به خداى یگانه ایمان دارى و هرگز نشانهاى از کفر و بتپرستى در زندگى تو نیست. تو بیشتر وقتها در خانه هستى، فضاى بیرون خانه، فضاى کفر و بتپرستى است، زنان بىحجاب در شهر رفت و آمد مىکنند، تو در خانه هستى و زیاد بیرون نمىآیى، تو پاکى و ایمان را از ابراهیم (ع) به ارث بردهاى، هر چند سیاهىها همه جا را فرا گرفته است ولى تو ثابت کردهاى که مىتوان در اوج سیاهىها پاک بود و همچون مهتابى درخشید. تو بهترین الگو براى دختران در همه زمانها و مکانها مىباشى. در زمانى که مردم گرفتار ترس و وحشت هستند تو در امن و امان هستى و براى همین هم نام تو «آمنه» است، آمنه به معناى کسى است که از هر ترس و وحشتى در امان است.